FTSO Meclis üyeleri Ayfer Kıvrak, Seyhan Özgür, Muğla Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sevilay Akın Ünver, İcra Kurulu Üyesi Hilal Polat, FTSO kadın girişimciler üyeleri Aslıhan Deniz ve Makbule Beler ile FTSO ARGE ve Proje Sorumlusu İrem Karacan’dan oluşan heyet ilk olarak Prof. Dr. Işıl Arıkan Saltık’ı ziyaret etti. Işıl Arıkan Saltık’ın profesör unvanını tebrik eden heyet, ayrıca Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen Turizmde Kadın Eli Çalıştayı’na yoğun emeği geçen Prof. Dr. Işıl Arıkan Saltık’a teşekkürlerini iletti.

Heyet daha sonrasında FETAV’a ziyaret ederek FETAV Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Dinçer ve gönüllü üyeler ile görüştü. Turizmde Kadın Eli Çalıştayının değerlendirildiği ziyarette, işbirliği içerisinde yapılabileceklere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve teşekkür eden FETAV Başkanı Dilek Dinçer, 8-9 Mart tarihlerinde Erasta AVM’de gerçekleştirilecek Emekçi Kadınlar Kermesi’ne kadın girişimcileri davet etti.

Son olarak Fethiye Kent Konseyi Kadın Meclisini ziyaret eden kadın girişimciler, Fethiye Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Canan Bütün ve Meclis üyesi Şebnem Bayramoğlu ile bir araya geldi. Ziyarette, Fethiye Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin 16 Aralık 2024 tarihinde FTSO Kadın Girişimcileri ile yaptığı görüşmede ilk olarak gündeme gelen 8 Mart etkinlikleri kapsamında lise öğrencilerine yönelik FEFSAT işbirliğinde düzenlenen “kadın” temalı kısa film yarışmasının mansiyon ödüllerine FTSO sponsor olması da ele alındı.

Milletvekili Mete’den 12 Mart mesajı Milletvekili Mete’den 12 Mart mesajı

Ziyarette ayrıca ortaklaşa yapılabilecek etkinlik ve projeler değerlendirilerek 2026 projeksiyonları da istişare edildi.

Muhabir: Temel Irmak