Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu tarafından düzenlenen 21. İstanbul Uluslararası Gastronomi Festivali’ne Bodrumlu gençler damga vurdu. Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri, 1600 kişinin katıldığı yemek yarışmasında büyük başarı elde etti.

 MİLLİ TAKIMA DA SEÇİLDİLER

Hasan Hüseyin Aracı “Modern Türk Mutfağı” ile “Balık Tabağı” kategorilerinde 2 altın madalya, Sezen Köse “Modern Türk Mutfağı”nda altın madalya, “Makarna Tabağı”nda gümüş madalya, Yiğit Eren Fışkıran “Modern Türk Mutfağı” ile “Ana Yemek” kategorilerinde altın madalya, İrem Arslan “Balık Tabağı”nda gümüş madalya, Ege Toprak Yazlı “Ana Yemek Tabağı"nda bronz madalya, Bohdan Khudzyk “Ana Yemek Tabağı”nda bronz madalya kazandı. Ayrıca; Hasan Hüseyin Aracı, Sezen Köse ve Yiğit Eren Fışkıran, aldıkları madalyalar ile Türkiye Milli Takımı’na girmeyi de başardı. Genç şeer, tabaklarında Bodrum mandalinası ve Bodrum’a özgü esansları kullanarak fark yarattı.

İmzalar Sağlık İçin Atıldı İmzalar Sağlık İçin Atıldı

48 KİLODA AVRUPA ŞAMPİYONU

Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri sadece kendi alanlarında değil, sporda da başarılı. Medine Yurttaş, Antalya’da düzenlenen Genç Bayanlar Muaythai Avrupa Şampiyonası’nda 48 kiloda altın madalya kazandı. Avrupa Şampiyonu olan Medine Yurttaş’ın göğüslerini kabarttığını belirten Okul Müdürü Cengiz Vural, “Mesleki gelişiminin dışında çocuklarımızın sosyal ve kültürel olarak gelişimini de ön plana çıkarma gayreti içindeyiz” dedi. Kent Tv