Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, uzun süredir firari olan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.O.’nun Milas ilçesi Menteş Mahallesi'nde saklandığı tespit edildi. Jandarma ekipleri, belirlenen adrese 24 Şubat 2025 tarihinde operasyon düzenledi.
Operasyon sırasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, M.O. kısa sürede etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan M.O., hakkında verilen hapis cezasının infazı için tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yetkililer, suç ve suçlularla mücadelenin aralıksız devam ettiğini belirterek, halkın güvenliği için çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü vurguladı. Öte yandan, firari hükümlülerin yakalanmasına yönelik operasyonların kararlılıkla devam edeceği bildirildi.