Buradaki hazırlıkların ardından baba Yusuf Çenet ve kızı, paraşütle kalkış yaptı. Yaklaşık yarım saat boyunca kızıyla birlikte eşsiz Ölüdeniz manzarasını seyreden Çenet, daha sonra Belcekız sahiline iniş gerçekleştirdi.

Baba Çenet, gökyüzünde kızı ile diyaloğunu ve uçuşunu aksiyon kamerasıyla kaydetti. Çenet, kızıyla gökyüzünde süzülmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Yamaç paraşütü dalında Kayseri'de üniversite eğitimi aldığını ve daha sonra Ölüdeniz'de ticari olarak uçuş yapmaya başladığını anlatan Çenet, "Daha önce başkalarının çocuklarını uçurdum. Yamaç paraşütünü 3 yaşını dolduranlar yapabiliyor. Kızım da 3 yaşında ve onu da uçurdum. Daha önce 95 yaşında bir kişiyi uçurmuştum. En küçük yolcum da kızım oldu" dedi.

Eyüp Sabri Tuncer ürünleri hamileler ve bebekler için tehlikeli bulundu Eyüp Sabri Tuncer ürünleri hamileler ve bebekler için tehlikeli bulundu

Elif'in küçük yaşta yamaç paraşütü heyecanını yaşamasını istediğini dile getiren Çenet, uçuşlarının kızında unutulmaz bir anı olarak kalacağını belirtti.

Ölüdeniz'in muhteşem bir manzaraya sahip olduğunu vurgulayan Çenet, "Uçuşumuz sırasında her şey yolundaydı. Bu işi profesyonel olarak yapıyoruz. Yamaç paraşütünün güvensiz olduğunu söyleyenler de var. Burada bütün paraşütler sertifikalı ve her yıl testten geçiyor. Sivil Havacılık'ın denetim sistemi var. Bizim terlikle dahi uçmamıza izin verilmiyor. Buradaki tüm etkinlikler güvenlik çatısı altında. Yamaç paraşütü, dağa çıktığımız servis aracından daha güvenli çünkü havada trafik yok. Uçuş görüntülerini eşim sosyal medyada paylaştı. Çok fazla izleyen ve yorum yapan olmuş. Ben de görünce şaşırdım" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi